Recensioner

6,4
Recensionsbetyg

Betygsfördelning

Städning
6,8
Bekvämlighet
5,3
Boendets läge
7,9
Faciliteter
5,2
Personal
6,9
Prisvärt
6,1

Recensioner

    Ewa
    se

    Recensionsbetyg

    6,2
    19 maj 2018

    Mycket enkelt. Snarare hostel än hotell. Hela vistelsen genomsyrades av snålhet. Trött på turister?

    Ingen ventilation i badrum som luktade avlopp. Dålig frukost. Portier som hellre pratade än lyssnade. Mörkt i allmänna utrymmen.
    Säng bra. Hela hotellet genomsyrades av en snålhet. Ex wi-fi stängdes 1 Tim före utcheckningstid. Safetybox skulle depositionsavgift betalas tillbaka. Då fanns inga pengar utan vi fick vänta , efter diskussion med hotellpersonal. Booking upplyste inte om att en turistskatt som självklart skulle funnits med i det totala priset. Fel marknadsföring av booking. Com
    Eva
    se

    Recensionsbetyg

    4,2
    20 september 2017

    Boendet var uselt!!

    Ovänligt bemötande från personalen som också var ägare. Kändes som man mest var i vägen. Minimal frukost som portionerades ut enligt stränga regler. Man fick be om toa papper!? Gammalt och slitet. Ingen luftkonditionering.
    Läget
    se

    Recensionsbetyg

    5,4
    13 september 2017
    Det finns inga kommentarer till den här recensionen.
    se

    Recensionsbetyg

    5,4
    8 september 2017
    Det finns inga kommentarer till den här recensionen.
    se

    Recensionsbetyg

    5,8
    4 september 2017

    Helt ok p g a läge och sängar om man endast vill ha ett boende för sömn och dusch.

    Hyfsad toa och dusch, men tvål ingick inte. Frukost så man fick något i magen, men inte mer än så. Torra bullar snålt med smör o marmelad. Omständlig servering. Kaffet var tunt och hann bli kallt innan resten av frukosten var framme.
    Riktigt sköna sängar. Nära till både stor och liten strand.
    Carina
    se

    Recensionsbetyg

    3,3
    3 september 2017

    Fruktansvärt!

    Sur och otrevlig personal. Ingen air-condition på rummet. Fick inte välja frukost själv utan tre bröd på en tallrik, juice i en plastmugg och en kopp kaffe
    Ingenting!!
    Louise
    se

    Recensionsbetyg

    2,5
    22 augusti 2017

    Dålig service, hemsk upplevelse. fick 3 torra mackor per dag.

    Allt. Personalen, frukosten, rummet, korridoren, balkongen. Högljutt, lyhört och väldigt dålig service. Hemsk tant i receptionen som kallade mig och min vän fula saker på spanska. Otroligt otrevlig.
    Absolut det värsta hotellet jag någonsin varit på. Kan tyvärr inte nämna något bra. Det bästa var den dagen vi checkade ut.
    Joachim
    no

    Recensionsbetyg

    5,0
    29 maj 2018
    Staff breafast and not allowed to park our bikes there
    Location
    Anna
    ua

    Recensionsbetyg

    7,5
    17 maj 2018
    Det finns inga kommentarer till den här recensionen.
    gb

    Recensionsbetyg

    5,0
    18 oktober 2017
    Det finns inga kommentarer till den här recensionen.
    gb

    Recensionsbetyg

    5,0
    2 oktober 2017

    My stay in Can Pastilla was good the Hotel I would not use again.

    When booking I asked for a quiet room, So I was placed on the 1st floor and my small balcony was probably 5mtrs above road level and directly opposite 3 bars, there was no air con in room so I either had to sweat it out or open doors and get ears blasted with music and very loud people till 2am in the morning.
    Most things were pretty average
    Eef
    be

    Recensionsbetyg

    9,2
    26 september 2017
    Det finns inga kommentarer till den här recensionen.
    gb

    Recensionsbetyg

    7,5
    25 september 2017

    Value for money. Great area....

    Breakfast a little basic.
    Basic but clean and quiet.
    gb

    Recensionsbetyg

    7,5
    18 september 2017
    Det finns inga kommentarer till den här recensionen.
    ru

    Recensionsbetyg

    7,5
    17 september 2017
    Det finns inga kommentarer till den här recensionen.
    Robert +sandra
    gb

    Recensionsbetyg

    7,1
    6 september 2017

    You only get what you pay for

    Hotel is fine for couple of days
    Location great beach at end off street
    Sree Muvvala
    de

    Recensionsbetyg

    5,0
    5 september 2017
    There is no Air conditioner or even no fan.it was too hot .no value for the money v paid
    babuet
    ru

    Recensionsbetyg

    4,6
    5 september 2017

    Ужасный сервис!!!

    Single room uncomfortable(the bathroom is a bidet and the toilet set so that it is impossible to use,a small space between the walls,the plumbing is outdated,bed uncomfortable mattress slides,transparent sheets,TV under the ceiling, the limited volume can not hear anything(the remote,the fan just for a Deposit of 15 euros,no refrigerator,no air conditioning,the room damp,hot 30 degrees).Breakfast 8.30-9.30, three stale rolls, cheese slice a piece of salami the size of 2 mm portions of the oil,half a glass of juice,Cup of coffee,the bar is open in day only during Breakfast one hour,came out 15 minutes later ,refused money even for a Cup of coffee,the coffee machine is turned off and all come back tomorrow,went out for a corner cafe and ordered English Breakfast, all drinks and 8 Euro wonderful.The hotel runs a Scrooge,cheapskate repairs are not done.Apparently shying away from taxes,water, drinks and ice cream sell the type of underground.The hotel is not recommend it is better to overpay and spend the night in another hotel.
    Расположение.location
    Ingrid
    ie

    Recensionsbetyg

    7,1
    24 augusti 2017
    Rediculous breakfast – dry baguette with 2 slices of cheese and disgusting ham and coffee, no veg, no fruit, no muesli, no selection of food. I think breakfast would need an upgrade. No light on balcony Owner charges for everything „extra“ – TV – remote control for 15 Euro, fun for 15 Euro, print doc – 1 Euro per page No fridge in the room, very simple accommodation
    Location – close to the beach and town Clean room – cleaning every day, clean towels every day Rent a sun umbrella for 4 Euro
    Ylenia
    gb

    Recensionsbetyg

    6,7
    21 augusti 2017
    Det finns inga kommentarer till den här recensionen.
Laddar recensioner